Zonnebank in Roermond

Al onze andere Upgrades

Heerlijk ontspannen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten), genieten van licht en warmte en tegelijkertijd een lekker bruin kleurtje krijgen? Verantwoord onder de zonnebank! Dat kan bij il fiore healthcenters

Zonnebank in Roermond

Het is heerlijk om even rustig onder een zonnebank te liggen. Het is lekker warm, je ligt er ontspannen bij en je krijgt er een lekker bruin kleurtje van. Verantwoord gebruik maken van de zonnebank is een fijne voorbereiding voor wanneer je op zonvakantie gaat. Je huid is al wat gewend aan de zon. Laat je wel goed adviseren door een van onze medewerkers over het gebruik van de zonnebank. Daarbij is het ook belangrijk dat je je goed insmeert met speciale zonnebankcrème voordat je eronder gaat liggen. De crème zal je huid beschermen en ervoor zorgen dat je huid sneller bruin wordt en langer bruin blijft.  

werken bij il fiore

Alle voordelen op een rij

 Veilig en verantwoord zonnen
 Hoogwaardige kwaliteit en hygiëne
 Drie zonnebanken, dus weinig wachttijd
 Deskundig en vriendelijk personeel
 Vaste lage prijs doormiddel van Upgrade
 Gratis zonadvies
 Het lidmaatschap is na een jaar maandelijks opzegbaar.
 Met 1 lidmaatschap sporten bij al onze clubs.

Vitamine D

Vitamine D is onmisbaar in een gezond leven. Onder invloed van de zon maakt je huid op een natuurlijke manier vitamine D aan. In Nederland is de zon alleen in de zomer krachtig genoeg voor dit huidproces. Vitamine D heeft een positieve invloed op de weerstand en daarom voel je je in de zomer vaak energieker dan in de winter. Vitamine D wordt grotendeels (voor 95%) aangemaakt in de huid onder invloed van UVB-straling in zonlicht. De overige 5% halen we uit voeding. Dit zit bijvoorbeeld in vette vis, eieren en in mindere mate uit vlees. Vitamine D2, de plantaardige variant, komt in kleine hoeveelheden voor in bijvoorbeeld kaas en paddestoelen. Het gebeurt ook steeds vaker dat mensen met een vitamine D gebrek (of andere gezondheidsklachten) door de huisarts of specialist doorgestuurd worden naar de zonnestudio.

Onbeperkt Zonnebank

Met het Onbeperkt Zonnebank lidmaatschap van il fiore healthcenters mag jij onbeperkt zonnen! Buiten een gezonde tint maak je ook extra vitamine D aan. Vitamine D is een noodzakelijke voedingsstof die het menselijk lichaam onder invloed van het zonlicht zelf aanmaakt. De kosten voor deze Upgrade bedragen €15,00 per maand en de duur van deze Upgrade bedraagt minimaal 1 (betaalde) maand. Mocht de Upgrade dus toch niet bevallen dan bedraagt de opzegtermijn slechts 1 volledige maand.

werken bij il fiore

NIEUW! Ergoline 500 Classic UV

Deze hoge kwaliteit zonnebank wordt gepresenteerd in platina grijs en blauw. De ERGOLINE 500 beschikt over een efficiënte Body koeling systeem met ventilatieopeningen, onaangename warmte vormt geen probleem meer, de ventilate en airco zorgen voor een aangenaam klimaat. Via het bedieningspaneel kan je de ventilatie en de gezichtsbruiner op je eigen wensen afstemmen.

– Schouderbruiners: 5 x 25 Watt
– Gezichtbruiners ultra 4 x 500 Watt
– UV -Lagedruklampen 44 x 160R Watt, 0,3% UVB


– Geschikt voor huidtype 2, 3 en 4.

 

werken bij il fiore

NIEUW! Hapro V5 42 XL intensive

Staande zonnen met een verticale zonnebank. De Hapro V5 42 XL is een professioneel model in de verticale zonnebanken. Verticaal zonnen is de ultieme droom van iedere zonaanbidder. Het voordeel is dat je lichaam nergens op hoeft te leunen, waardoor ieder stukje huid evenveel UV- licht krijgt hierdoor heb je geen last van witte drukpunten.

– UV -Lagedruklampen 42 x 180R Watt, 0,3% UVB
– Interieur verlichting
– Verstelbare Body Cooling 1-2
– Digitale timerdisplay
– XL-licht 2 meter technologie


– Geschikt voor huidtype 2, 3 en 4.

 

dokter die een knie buigt

Vrijblijvend zonnebank advies

Wil je graag advies over het gebruik van een zonnebank?
Neem dan nu contact op en we helpen je graag! 

Advies

 
Klantenservice & informatie