De voordelen van deze club

icon valute

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vindt het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.
Kies jouw lidmaatschap >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Onze ruime openingstijden >>

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Onze diverse live groepslessen >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning en groepslessen.
Virtuele groepslessen overzicht >>

icon functional training

Functional training

il fiore healthcenters brengt de nieuwste fitness trend uit America naar een locatie bij jou in de buurt. Beleef nu de echte Functional training bij il fiore healthcenters.
Functionele ruimte >>

icon contract

Maandelijks opzegbaar

Verblijf je maar een korte periode in Nederland ? Je wilt geen jaarlidmaatschap afsluiten? Of je bent op vakantie in Nederland. Dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Het flexibel lidmaatschap, maandelijks opzegbaar maar toch onbeperkt sporten en gebruik maken van alle faciliteiten.
Functionele ruimte >>

icon slot

Gratis douchen en lockers

Natuurlijk wil je na het sporten weer fris voor de dag komen. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om gebruik te maken van diverse faciliteiten waaronder gratis douches. Er zijn voldoende lockers beschikbaar om al je spullen te kunnen opbergen.
Onze faciliteiten >>

icon auto

Parkeren voor de deur

Kom je met de auto? Geen probleem! Bij il fiore healthcenters Herten zijn voldoende parkeerplaatsen op ons eigen parkeerterrein direct voor de deur.
Routebeschrijving >>

icon persoonlijkk begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Binnen onze abonnementen is begeleiding opgenomen. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen aan de balie.
Plan je begeleiding >>

icon upgrades

Verschillende Upgrades

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades maandelijks gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area.
Onze beschikbare Upgrades >>

icon persoonlijke training

Personal trainers

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en training, en helpt je met het stellen van reële doelen.
Plan je Personal Trainer >>

icon apparatuur

Hammer strength Apparatuur

il fiore healthcenters biedt Hammer strength apparatuur in een aparte zone voor trainen zonder afleiding. Je vind hier de plate loaded apparaten van Hammer Strength.
Official Hammer Strength Training Center >>

Een pas sporten bij alle clubs

Wanneer je lid bent van il fiore healthcenters Roermond (Herten) dan is het mogelijk om ook gebruik te maken van de faciliteiten van il fiore healthcenters Roermond (Centrum). Zo kun je gebruik maken van de nieuwe Hammer Strength zone bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) en de nieuwe Functionele zone in Roermond (Centrum)

Bekijk de voordelen van il fiore healthcenters Roermond (Centrum)

 

GRATIS DAGPAS

Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

 
Klantenservice & informatie