Faciliteiten

dokter die een knie buigt

il fiore healthcenters beschikt over een ruime reeks standaard faciliteiten die in elke club terug te vinden zijn! Naast onze standaard faciliteiten heeft iedere club nog een aantal extra faciliteiten.

Lees meer

Begeleiding

uitleg over fitness apparatuur

Binnen onze lidmaatschappen is begeleiding een belangrijk onderdeel. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen. Daarnaast is het mogelijk om met een van onze personal trainers te trainen. Individueel sporten kan natuurlijk ook aan de hand van onze gratis trainingsschema's welke je op deze website kunt downloaden.

Meer informatie over onze begeleiding

Hammer Strength

funxtional box centrum

Absolute Power!

Hammer Strength traint al meer dan 25 jaar topsporters. Niet alleen topsporters, maar ook juist degenen met de focus en vastberadenheid om als een topsporter te trainen.

Bezoek het Official Hammer Strength training Center

eGym by il fiore healthcenters

egym banner

Fit & Vitaal in slechts 30 minuten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym-Cirkel.

Ontdek eGym by il fiore healthcenters!

Squashen

squash ruimte met twee spelers

Maak onbeperkt gebruik van onze squashbanen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten), het hele jaar door!

Squash is een indoor racketsport die door veel mensen wordt beoefend. Het spel wordt door twee mensen gespeeld in een beperkte ruimte. Om deze reden zijn de veiligheidsregels erg belangrijk. Squash is wel wat te vergelijken met tennis. Het grote verschil is dat de spelers bij tennis tegen over elkaar staan en bij squash naast elkaar. Bij dit racketspel wordt namelijk ook gebruik gemaakt van de muren. Het is de bedoeling dat de bal tegen de muur wordt geslagen. Om deze reden is er dan ook geen net nodig bij het squashen. Een ander verschil tussen tennis en squash is het soort bal. Bij het squashen gebruikt men een zachtere bal dan bij het spelen van een potje tennis.

Meer informatie over onze squashbanen

Sauna

sauna met led verlichting

Bij il fiore healthcenters Roermond kun je genieten van twee infraroodcabines en een Finse sauna. Na je sportsessie nagenieten en je spieren verwennen met een van de sauna’s, en lekker afkoelen in onze douches.

Ontdek onze sauna’s!

Zonnebank

sauna met led verlichting

Het is heerlijk om even rustig onder een zonnebank te liggen. Het is lekker warm, je ligt er ontspannen bij en je krijgt er een lekker bruin kleurtje van. Even geen tijd om lang te liggen? Dan kun je gebruik maken van onze staande zonnebank.

Ontdek onze zonnebanken!

Voordeelpas

winkelende vrouw

Bij il fiore healthcenters krijgen onze leden meer dan alleen sporten. Via het loyaliteitsprogramma van il fiore healthcenters, kun je als lid profiteren van geweldige kortingen op uiteenlopende producten en diensten. Met alle kortingen die je kunt krijgen bespaar je op je aankopen en verdien je jouw lidmaatschap makkelijk terug.

Meer informatie over onze voordeelpas

Fysiotherapie

dokter die een knie buigt

Spinesport is gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, claudicatio intermittens, maar ook algemene fysiotherapie.

Onze rugexperts werken volgens de OriGENE behandelmethode, een uniek en bewezen doeltreffend concept: niet alleen snel, maar vooral ook blijvend herstel is met deze behandelmethode binnen handbereik. Hierdoor kunt u weer pijnvrij door het leven en heeft u meer energie tijdens uw werk en uw vrije tijd.

Sportfysiotherapie voor (top)sporters. Een blessure is voor een (top)sporter altijd zeer vervelend. Een sporter wil zo snel mogelijk zijn sport weer op volle kracht kunnen uitoefenen. Een sportgerichte behandeling en begeleiding bij de sportfysiotherapeut van Spinesport brengt elke sporter weer zo snel mogelijk in topconditie.

Maar ook  zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie. De oedeemtherapeuten van Spinesport zijn gespecialiseerd in het behandelen van vochtophopingen, littekenverklevingen en oncologische problematiek. Denk hierbij aan lymfe oedeem, lipoedeem, revalidatie na of tijdens kanker. De behandeling is o.a. een milde massagetechniek volgens de methode van Vodder, waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Spinesport Roermond biedt daarnaast ook gesuperviseerde looptraining aan door ervaren claudicatio therapeuten voor mensen met aderverkalking in de benen (claudicatio intermittens). Zij staan dagelijks voor u klaar voor een op maat gemaakte behandeling. Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet.

En als laatste kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere lichamelijke klachten.  Naast de reguliere methodes maken onze fysiotherapeuten ook gebruik van dry needling en tape.

Meer informatie: www.spinesport.nl of meld u direct aan via ons aanmeldformulier.

Spinesport Roermond
Putkamp 4, Herten
0475 – 74 51 03
Spinesport.roermond@gmail.com

 
Klantenservice & informatie