Sportschool Roermond Herten

Gratis dagpas aanvragen

il fiore healthcenters Roermond Herten aanzicht

Adres en contactgegevens
Putkamp 4
6049 AK Roermond
Routebeschrijving >

Contactinformatie
Bekijk onze veelgestelde vragen >
Contact: Contact pagina

Openingstijden: We zijn 7 dagen per week geopend.
Bekijk hier de actuele openingstijden

Rondleiding

Gratis dagpas

Ben je al lid bij ons? Meld je dan bij de receptie voor een gratis proefles. Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

Voordelen van sporten in Roermond (Herten)

Sportschool il fiore healthcenters Roermond (Herten), het fitnesscentrum in Herten, centraal gelegen in de dorpskern van Herten aan de Putkamp 4. Onbeperkt sporten al vanaf €9,95 per maand inclusief professionele begeleiding en hoogwaardige fitnessapparatuur. Daarbij is het mogelijk om gratis gebruik te maken van de faciliteiten bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) welke centraal gelegen is aan de Bredeweg in Roermond. Middels onze goedkope lidmaatschappen is het hier mogelijk om gebruik te maken van de ruime Free Weight Zone, Virtuele Spinning en Live Groepslessen.

icon valute

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vindt dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bieden wij al een lidmaatschap aan vanaf €9,95.
Bekijk hier onze lidmaatschappen >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Onze ruime openingstijden >>

groepslessen

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Bekijk hier het groepslessen aanbod >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning/groepslessen.
Bekijk hier het virtuele groepslessen aanbod >>

Bekijk hier alle voordelen deze club

Groepslessen rooster

Met ongeveer 225 Groepslessen & Spinninglessen per maand biedt il fiore healthcenters Roermond een groot diversiteit van lessen aan en zorgt altijd voor een goede aansluiting op je doelstelling. Zo zijn er lessen om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren of juist lessen die gericht zijn op choreografie of het versterken van je gewrichten. Het groepsverband en de muziek nemen je mee naar een andere dimensie, zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte. Bekijk alle lessen >

Download groepslesrooster

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area waardoor jouw lidmaatschap altijd naar wens samen te stellen blijft.

Fitness in Roermond (Herten)

We zitten allemaal te lang stil, en dit is niet alleen nadelig voor ons lichaam, maar ook voor onze geest. Door voldoende beweging worden we niet alleen gezonder, maar ook gelukkiger. Maak werk van je sportieve ambities in sportschool il fiore healthcenters Roermond (Herten). Hier kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten en diensten opgericht met als doel jou een sportieve toekomst te bieden. Fitness is hiervan een belangrijk onderdeel. Bij Fitness Roermond begin je al vanaf €9,95 per maand met fitness en functionele training. Onze personal trainers helpen je met cardio of krachttraining, en een op maat gemaakt schema voor beginners of gevorderden. Als je liever alleen aan de slag gaat, staan onze ruimtes en kwaliteit fitnessapparatuur steeds voor je klaar. Is fitness niet echt je ding? Onze groepslessen, squashcourts, of virtuele groepslessen bieden een sportief alternatief. Il fiore healthcenters Roermond (Herten) biedt het volledige pakket: veilig en leuk sporten in een aangename omgeving, met een lage instapdrempel en een weelde aan voordelen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over je drukke schema, we zijn namelijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open. Nu kan je je dag meteen positief starten, of je kan na een drukke dag stoom komen afblazen.

Fitness kan heel wat verandering teweegbrengen in ons lichaam. We kunnen slanker of breder worden, met meer spiermassa en minder vet. We worden minder snel moe, hebben meer energie, en kunnen heel wat meer dan voordien. Er zijn veel gezondheidsproblemen die we niet meer zullen ervaren, of waar we minder risico op lopen. Jouw conditie en kracht zullen grote stappen vooruit zetten als je beslist om te fitnessen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten). Hierbij sta je natuurlijk niet alleen, we hebben instructeurs en personal trainers om je te begeleiden naar je nieuwe zelf. Ze tonen je de werking van alle apparatuur, geven je een gepersonaliseerd schema, en leren je de correcte houding aan voor elke nieuwe oefening. Zowel voor cardio als krachttraining staan we voor je klaar. Hiernaast kan je ook groepslessen volgen in diverse categorieën: dans, conditie, aerobic workouts, en veel meer. En maak je geen zorgen, je zal je nooit vervelen als je bij ons komt sporten! Met een waaier aan activiteiten, diverse toestellen en apparatuur, en afwisselende schema’s, is elke sessie een nieuwe uitdaging. We zorgen er niet alleen voor dat je je doel bereikt, maar dat je ook plezier hebt tijdens je reis.

Sporten in Roermond (Herten)

Je zal ongetwijfeld weten dat fitness een van de meest efficiënte manieren is om gezonder en fitter te worden. Bij il fiore healthcenters is dit niet minder waar. Je kan namelijk een combinatie doen van cardio, dus conditietraining, en krachttraining, waarmee je de beste doelen bereikt. Hoe meer verschillende trainingen je doet, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in rust! Met krachttraining en conditietraining gecombineerd bekom je de beste resultaten: een betere conditie, en een lichaam dat altijd veel energie heeft! De combinatie pakt ook verschillende medische klachten aan. Krachttraining kan je rug en bekken steviger maken door de spieren rondom te trainen. Als je het moeilijk hebt met flexibiliteit, kan training dit ook voor je oplossen. En nog zoiets geweldigs aan een fitnessruimte: hier regent het nooit, en we hebben airconditioning! Wat de weersomstandigheden ook zijn, je kan altijd komen sporten in de perfecte omgeving voor ultiem comfort.

Het is essentieel om je spieren op te warmen voordat je begint met een fitnesstraining. Door spieren regelmatig te trainen door middel van cardio wordt de conditie positief beïnvloed. Een fitness programma met daarin regelmatige cardio training in verwerkt, verbetert de werking van de longen, hart en bloedvaten. De perfecte aanvulling bij krachttraining zijn cardio oefeningen.

Functional training en veilig sporten

Functioneel sporten is een van de nieuwste trends in de fitnesswereld, en bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) kan je dit komen ontdekken. Deze methode is zeer toegankelijk, aangezien het gaat om bewegingen waarmee we allemaal al bekend zijn, bewegingen die we elke dag uitvoeren. Dit zijn bewegingen zoals duwen, trekken, opstaan, klimmen, tillen, en werpen. Door zulke oefeningen te integreren in een workout ga je je hele lichaam trainen op een manier die comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Ook zal je merken dat bewegen in het dagelijkse leven opeens wat vlotter zal gaan. Soms gebeurt het dat een simpele beweging, zoals een boodschappentas tillen, je wat last bezorgt. Of zijn er bepaalde oefeningen in traditionele fitness die je niet kan uitvoeren door een blessure. Functionele training zorgt ervoor dat je je doelen op een veilige manier kan bereiken, en dat bewegen elke dag wat makkelijker gaat zodat je je fit en sterk voelt in je lichaam. Elke oefening is op maat gemaakt voor jouw lichaam, zodat je nooit risico loopt om een spier of gewricht te overbelasten. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

il fiore healthcenters Facebook

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en buiten il fiore healthcenters. Met nieuwsberichten omtrend work-out, life-style en meer. Berichten over actie's en groepslessen en ieder week een blog bericht.

 
Klantenservice & informatie